Начало

България, София - 1000
ул. "Княз Борис I" № 162
(02) 9815928, (02) 9831551

electroninvest@gmail.com

БългарскиМакедонскиSerbianTurkish (Turkiye)English
 
 
rss-icon
youtube_3d g_3d twitter_3d facebook_3d
My status
Софтвер СЛЕДА
Од 20 април е активна новата верзија v1.2.239 на Навигациониот софтвер “СЛЕДА”. Новото овојпат е тоа што со оваа верзија ќе можете ако сте фирма на пример да ги

проследите како автомобилните GPS уреди така и персоналните. Исто така проблемот со оптимизирањето на полигоните кој во досегашните верзии кога стануваше збор за фирми со повеќе од 350 објекти, работеше забавено, со оваа верзија сметајте го овој проблем решен. Освен тоа обновени се и дневните извештаи и веќе се 2 вида.

Документи и повеќе имформација за новата верзија ќе добиете ТУКА!!

 
Тел: (+359 2) 9815928, (+359 2) 9831551; Е-майл: electroninvest@gmail.com © 2009-2012 Електронинвест ООД Copyright. Archive
www.electroninvest.com, www.electroninvest.eu, www.navigon.bg, www.electron-gps.com, www.electronbg.com, www.sleda.bg, www.sleda.eu