Начало

България, София - 1000
ул. "Княз Борис I" № 162
(02) 9815928, (02) 9831551

electroninvest@gmail.com

БългарскиМакедонскиSerbianTurkish (Turkiye)English
 
 
rss-icon
youtube_3d g_3d twitter_3d facebook_3d
My status
Проследување на животни
Колку и да е голема љубовта меѓу стопанот и животното и независно од тоа колку тоа Ви е верно,не постои гаранција дека нема да залута некаде и да се загуби или просто некој ви го украде.

За среќа има начин со кој можете лесно да го пронајдете вашиот загубен пријател.

Можете да го проследите движењето на вашето милениче преку нашиот сајт www.sledi.me или преку SMS - порака.

 
Тел: (+359 2) 9815928, (+359 2) 9831551; Е-майл: electroninvest@gmail.com © 2009-2012 Електронинвест ООД Copyright. Archive
www.electroninvest.com, www.electroninvest.eu, www.navigon.bg, www.electron-gps.com, www.electronbg.com, www.sleda.bg, www.sleda.eu