Начало

България, София - 1000
ул. "Княз Борис I" № 162
(02) 9815928, (02) 9831551

electroninvest@gmail.com

БългарскиМакедонскиSerbianTurkish (Turkiye)English
 
logo_ei_bg
 
Области во кои се применуваат GPS системите на Електронинвест:
Транспорт и логистика, Дистрибуција, Обштествен транспорт, Комунални услуги, Куриери,
Такси компании, Превоз на опасни товари, Обезбедување, Селскостопанска техника,
Селскостопанска авиација, Складово стопанство, Воден транспорт
rss-icon
youtube_3d g_3d twitter_3d facebook_3d
My status
За нас PDF Печати Е-пошта

 

Фирма Електронинвест ООД e основана во 1994 година и е еден од главните снабдувачи на македонскиот пазар на електронски компоненти и производи на електрониката!

Предмет на работење:
Увоз-извоз; Трговија со електронски компоненти и продукти за електрониката - транзистори и интегрални шеми; Мерна техника; Индустриски држачи и кутии; Алатки за електроника; Сите видови батерии; GPS навигациски сестеми; Сензор на влажност, температура, притисок, движење, алкохол; трансформатори; тиноли!

Главните области се:

* Мерна техника - осцилоскопи, генератори, Спектрални анализатори, мултимери - HAMEG Instruments, Wittig technology од Германија, Mastech,
UNI-T - Хонг Конг, WENS - Кореја, Sonel - Полска

* Индустриски кутии - Bopla, ROSE - Германија, Italtronic,
TEKO - Италија, MARS - Чешка

* RF модули и уреди - AUREL - Италија, MINI CIRCUITS - САД

* GPS, GSM модули и уреди

* Батерии - олово, литиум-јон, никел-кадмиум и никел-металхидридни

* LCD, LED дисплеи и индикатори - Everlight, JHD

* Комутирачки елементи - New ELFIN, EM-PRO

* Далечински управувачи за ТV, Video, SAT TV на VISA electronics - Италија

* Алатки за електрониката - Piergiacomi - Италија, ProKits - Тајван

* Развој и производство на опрема за CATV

* Трансформатори за печатна монтажа - HAHN

* Електровакуумни прибори: генераторни лампи, магнетрони и др.

* Издавачка и промотивна активност - списание електрон-дајџест, центар за интегрални шеми и транзистори и др.


Партнерство со странски компании:
Официјален претставник за Македонија и Бугарија на:

VISA Electronics - Италија;
BOPLA - Германија;
ITALTRONIC - Италија;
TEKO - Италија;
PIERGIACOMI - Италија;
TSL - Швајцарија;
HAHN - Германија;
New ELFIN - Италија;
EM-PRO - Србија и Црна Гора.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 
Тел: (+359 2) 9815928, (+359 2) 9831551; Е-майл: electroninvest@gmail.com © 2009-2012 Електронинвест ООД Copyright. Archive
www.electroninvest.com, www.electroninvest.eu, www.navigon.bg, www.electron-gps.com, www.electronbg.com, www.sleda.bg, www.sleda.eu