Начало

 

Бугарска, Софија - 1000
"Књаз Борис I" № 162
Тел: +3592 981 59 28
electroninvest@gmail.com
БългарскиМакедонскиSerbianTurkish (Turkiye)English
 
logo_ei_en
 

Електронинвест Вам нуди широки спектар услуге и решења како Вама тако и вашу породицу и наравно Ваш бизнис. Уз нашу помођ добиђете јасну представу о стваре које се дешавају око вас, можете пронађи људе или члан ваше породице како и то да путем наше уреде контролишете и оптимизујете развитак вашег бизниса, знајуђи сваког тренутка где су ваши радници и ваше аутомобиле такође. Током године ми смо урадили неколико врста уреде за прослеђивање и смо сигурни да то што сада имамо је идеално и да че задоволити ваше потребе. Исто тако имамо и Wеб верзију где можете у свако доба видјети шта се дешава и где се налазе ваше аутомобиле или човек који вас занима, како се он то движи,са каквом брзином, мјеста које посјечује а те исте нису у склопу курса који би требало заправо да испуни,како и све прекршаје које су направене прилоком обављања задатке. Можете проследити ваше уреде и путем Ваш мобилни телефон на адресу www.следи.ме. У случај да ваш браузер није правилни и не отговара на услове које требамо, можете да пошаљете поруку до нашу централу и ми чемо истог трена послати обратан СМС са информације које ви желите: Где се налазе аутомобили, адресу, брзину коју се движе и тд. За више информације прегледајте секцију "Услуге".


facebook_3d twitter_3d g_3d youtube_3dMy status
Прослеђивање пратке и товаре
Како да контролирате доставку неке важне пратке? Како да проследите сваки службени аутомобил без да требате опремити цео аутопарк?

Најбоље решење - тајан надзор базиран на уређаје које се смењају  лако. Овај предлог је специјално намењен за транспортна предузећа, курире, доставјаче, агенте ...

Опширније...
 
Софтвер СЛЕДА
Од 20 априла ове године активна је нова верзија навигациони софтвер SLEDA 1.2.239. То што је ново уствари је могућност да прати како аутомобилне GPS уређаје,

тако и оне персоналне. Оптимизирање полигона - у  досадашњем верзие у предузећа са преко 350 обеката било је кашњења софтвера, али сада је тај проблем решен. Дневни извештај је обновени и веч га има у две врсте..

Опширније...
 
Прослеђивање животиње
Ма колико била љубав између Вама и Ваш куђни љубимац и без обзира на његова преданост према вама, не постоје гаранције да му се ништа неможе догодити, да се он неђе загубити или па то да га нико неможе украсти..

Неко Вам га је украо или он просто залута негде и незна се вратити. Не брините имамо ми решење како га пронађи брзо и лако.

Осим за пас наш уређај је погодан и за друге домашне миленике као што су: мачке, козе, овце, краве , биволе итд.

Опширније...
 

 

Тел: +3592 981 59 28; Е-мајл: electroninvest@gmail.com © 2009-2012 Електронинвест ООД  Сва права запазена. Archive
www.electroninvest.com, www.electroninvest.eu, www.navigon.bg, www.electron-gps.com, www.electronbg.com, www.sleda.bg, www.sleda.eu