Начало

България, София - 1000
ул. "Княз Борис I" № 162
(02) 9815928, (02) 9831551

electroninvest@gmail.com

БългарскиМакедонскиSerbianTurkish (Turkiye)English
 
logo_ei_bg
 

For free ticket send email to electron@interbgc.com with subject

Cebit 2013 ticket request

Електронинвест Ви предлага широк спектар од услуги и решенија за Вас,Вашето семејство и Вашиот Бизнис. Со наша помош ќе добиете јасна представа за работите што се случуваат околу Вас,ќе можете да пронајдете некој од членовите на вашето семејство,да контролирате и оптимизирате развојот на вашиот бизнис така што во секој еден момент ќе знаете каде се вашите работници и соодветно вашите автомобили. Нашата фирма низ годините има разработено различни видови GPS/GPRS уреди за проследување ,кои со сигурност ќе ги задоволат вашите потреби. На web верзијата ќе можете во секој еден момент да видите местоположбата на автомобилот или човекот кој што Ве интересира. Освен тоа ќе имате возможност да го дознаете целиот курс на движење,посетените места,брзината со која се има движено, направениот престој, прекршоците ако има такви и сите најралични отклонувања кои се направени и не се во согласност со зададениот од Вас маршрут.Исто така ви даваме возможност да ги проследите вашите GPS/GPR уреди и преку мобилен телефон на адреса www.sledi.me. Ако на телефонот го немате соодветниот браузер- испратете порака до нашата централа и ние ќе ви пратиме обратна порака со информација за тоа каде се наоѓа објектот што го следите,адресата,брзина на движење и тн. За повеќе информација во врска со услугите што ги нудиме разгледајте повеќе во секцијата "Продукти" или побарајте не на телефон 02/3 112 944.

 

facebook_3d twitter_3d g_3d youtube_3dMy status
Проследување на пратки и товари
Како да ја контролираме доставката на некоја важна пратка? Како да добиете сликовито целосна претстава за секој автомобил без да е потребно да го опремите целиот автопарк?

Решението е скришо набљудување со помош на на нашите уреди кои може да се менуват!

Повеќе...
 
Софтвер СЛЕДА
Од 20 април е активна новата верзија v1.2.239 на Навигациониот софтвер “СЛЕДА”. Новото овојпат е тоа што со оваа верзија ќе можете ако сте фирма на пример да ги

проследите како автомобилните GPS уреди така и персоналните. Исто така проблемот со оптимизирањето на полигоните кој во досегашните верзии кога стануваше збор за фирми со повеќе од 350 објекти, работеше забавено, со оваа верзија сметајте го овој проблем решен. Освен тоа обновени се и дневните извештаи и веќе се 2 вида.

Повеќе...
 
Проследување на животни
Колку и да е голема љубовта меѓу стопанот и животното и независно од тоа колку тоа Ви е верно,не постои гаранција дека нема да залута некаде и да се загуби или просто некој ви го украде.

За среќа има начин со кој можете лесно да го пронајдете вашиот загубен пријател.

Повеќе...
 
Тел: (+359 2) 9815928, (+359 2) 9831551; Е-майл: electroninvest@gmail.com © 2009-2012 Електронинвест ООД Copyright. Archive
www.electroninvest.com, www.electroninvest.eu, www.navigon.bg, www.electron-gps.com, www.electronbg.com, www.sleda.bg, www.sleda.eu